Privatlån – lån till vad du vill.

Vi rekommenderar följande tjänster.

Privatlån

För dig som behöver låna pengar till något annat än en bostad, en bil eller dylikt behöver du hitta en långivare som erbjuder privatlån. Det är ett lån som är avsett för konsumtion, vilket alla kan behöva ta någon gång ibland. Privatlån kommer i många olika summor och kan vara allt från 1000 kr och uppåt, beroende på vilken långivare man väljer.

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån är ett lån som är till för att spenderas. Tidigare kallade man det för blancolån, vilket innebär ett lån utan säkerhet. Det innebär alltså att man inte behöver ge banken en säkerhet, i form av sin bostad eller dylikt, för att kunna ta lånet. Många som tar ett privatlån använder det för att finansiera köp av olika slag, vare sig det handlar om en ny väska, en resa eller bara för att man behöver pengar snabbt.

Det är ett effektivt sätt att låna pengar på då det oftast går fort att få pengarna, men det är viktigt att se upp för fällor när man tar ett privatlån. På grund av att man inte tar lånet med en säkerhet kan räntan oftast vara hög, därför är det klokt att jämföra olika långivare för att hitta någon som erbjuder schyssta villkor och en rimlig ränta.

Varför ska man ta ett privatlån?

Det finns många olika anledningar till att man ska ta ett privatlån. Antingen kanske man behöver låna pengar för att köpa något man velat ha länge, men inte riktigt har råd med. Men det kan också bero på att man sitter i en dålig sits ekonomiskt och behöver lite hjälp på traven för att komma tillbaka på banan igen.

Många talar om privatlån som att det vore en dålig sak, men det kan faktiskt vara bra i många situationer. Att ta ett privatlån behöver dessutom inte vara farligt eller riskfyllt, så länge man hittar en långivare som erbjuder bra villkor och en låg ränta

Hitta rätt privatlån

För dig som är på jakt efter att ta ett privatlån finns det en del olika faktorer att tänka på. Dels är det viktigt att hitta rätt långivare, baserat på den summa pengar du vill låna. Man ska aldrig ta ett lån från första bästa långivare, det är alltid bäst att jämföra olika långivare för att hitta en som erbjuder det bästa erbjudandet för dig och dina behov.

Det är dessutom viktigt att se upp för dolda avgifter när man tar ett privatlån. Vissa långivare kan verka bra från början, men visa sig vara riktigt farliga på grund av dessa dolda avgifter och skyhöga räntor.

Jämför olika långivare med Credlån

Med hjälp av Credlån och vår kalkylator kan du som privatperson jämföra olika långivare och banker, bara genom att fylla i hur mycket pengar du vill låna och under hur lång tid du vill betala tillbaka. Vi ger dig olika alternativ på långivare som erbjuder det lånet du vill ha, samt jämför deras räntor, villkor och avgifter – för att du ska hitta ett erbjudande som passar för just dig och dina behov.

Välkommen till Credlån – vi hjälper dig att hitta rätt lån!

t?a=915037987&as=1467406579&t=1&tk=0&i=1