Samla lån – sänk din månadskostnad

Vi rekommenderar följande tjänster.

sambla
enklare

Samla lån

Att samla sina olika lån och krediter är bra för dig som har många olika lån från olika långivare. Det kan ge dig som låntagare en bättre ränta och spara pengar genom att samla alla lån till ett – i stället för att betala olika räntor till olika långivare. Här på Credlån kan du få hjälp att hitta en schysst långivare som ger dig rätt erbjudande för dina behov.

Vad innebär det att samla sina lån?

Att samla sina lån och krediter är precis vad det låter som. Det händer ibland att man har flera olika lån, från olika långivare, där man betalar tillbaka pengar till olika företag med olika räntor. Genom att samla dina lån och krediter till ett lån, ger dig mer kontroll över dina utgifter och ett samlat lån, i stället för flera olika smålån.

Varför ska man samla lån?

För dig som har lån och krediter från flera olika långivare kan det vara en bra idé att samla lån. Det kan spara enormt mycket pengar och det kan ge dig en bättre översikt över dina lån och krediter. När man har tagit lån från flera olika långivare kan det resultera i att man betalar tillbaka med olika räntor, vissa höga och andra låga, som kan resultera i att man betalar mycket mer än vad man egentligen borde.
I stället för att betala tillbaka dina lån till flera olika långivare kan du med ett samlingslån betala allt till samma långivare – samtidigt som du sänker din ränta vilket i sin tur sparar pengar.

Belopp:
År:
Visa mer resultat

Hitta rätt långivare för att samla lån

Det finns många olika långivare som erbjuder samlingslån för dig som har många olika lån och krediter. Genom att hitta en långivare som erbjuder samlingslån, kan du spara pengar och få en bättre översikt över var dina pengar tar vägen. Det ger dig även mer kontroll över dina lån då du samlar allt till ett – och slipper hålla koll på olika betalningar till olika långivare.

Det är vanligare än vad man tror att samla sina lån och krediter idag, och väldigt många långivare erbjuder just denna tjänst. Det är vanligt att man idag köper saker på avbetalning från olika långivare, vilket kan leda till att man betalar skyhöga räntor till många olika långivare – något som oftast leder till att man betalar tillbaka otroligt mycket mer än vad man lånade från början. Därför är det fantastiskt bra att kunna samla lån och krediter hos en långivare, i stället för att ha många olika.

Jämför olika långivare med Credlån

Med hjälp av oss på Credlån och vår smarta kalkylator kan du jämföra olika långivare och hitta en som passar dig. Du kan jämföra räntor, avgifter och villkor snabbt och enkelt, enbart genom att fylla i dina uppgifter i kalkylatorn. På så vis kan du hitta en långivare som ger dig schyssta villkor, en rimlig månadsavgift och en lägre ränta än vad du betalar när du har flera lån från olika långivare.

Jämför långivare med oss på Credlån och hitta ett lån som passar för just dig och dina behov redan idag!

annons:

t?a=1191545358&as=1467406579&t=1&tk=0&i=1